شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: سومین جلسه مشترک دولت و مجلس برگزار می‌شود| بررسی پیشرفت برنامه‌های دولت در حوزه کنترل تورم+ فیلم

  • کد خبر: ۱۳۷۴۶۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
سخنگوی دولت: سومین جلسه مشترک دولت و مجلس برگزار می‌شود| بررسی پیشرفت برنامه‌های دولت در حوزه کنترل تورم+ فیلم
سخنگوی دولت گفت: هفته آتی سومین جلسه مشترک دولت و مجلس به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری‌جهرمی در حاشیه جلسه هیات دولت با بیان اینکه در جلسه امروز هیات دولت گزارشی از برنامه‌های دولت مردمی در حوزه کنترل تورم با توجه به حجم نقدینگی موجود در کشور در آغاز فعالیت دولت و هدف گذاری صورت گرفته ارایه شد، اظهار داشت: در جلسه امروز مسیر اقتصادی پیشرفته شده، زوایا و ابعاد آن به تفصیل  و نزدیک به یک ساعت مورد بحث و بررسی اعضای دولت قرار گرفت.

سخنگوی دولت افزود: امروز در جلسه هیات وزیران گزارش خوبی وزیر جهاد کشاورزی از بخشی از دستاوردهای این وزارتخانه در حوزه‌های مختلف ارائه کردند من به سه بند از بندهایی که در گزارش آقای وزیر بود اشاره می‌کنم. در سال اول فعالیت دولت مردمی به نسبت سال پایان فعالیت دولت گذشته ما شاهد افزایش ۵۰۰ درصدی در واگذاری اراضی برای احداث شهرک‌های کشاورزی و گلخانه‌ای داشتیم که این واگذاری‌ها می‌تواند نویدبخش آغاز یک تحولی در حوزه رشد و توسعه اقتصاد کشاورزی ما و تولید محصولات کشاورزی باشد.

بهادری‌جهرمی بیان کرد: مجددا در همین مدت مشابه یعنی سال اول دولت مردمی به نسبت سال آخر دولت گذشته در حوزه تولید محصولات آبزی با افزایش رشد ۲۳ درصدی مواجه بوده‌ایم و در حوزه صادرات همین محصولات با افزایش ۲۹ درصدی یعنی قریب به ۳۰ درصدی مواجه بوده‌ایم. در حوزه واکسیناسیون پرندگان برای جلوگیری از شیوع آنفولانزای پرندگان هم به افزایش ۳۰ درصدی مواجه بوده‌ایم که بخشی از دستاوردهای متعدد و گسترده‌ای است که وزیر جهاد کشاورزی در جلسه ارائه دادند.

سخنگوی دولت گفت: یکی از تصمیمات دولت که امروز اتخاذ شد این بود که وزارت بهداشت با همکاری سازمان صدا و سیما، وزارت ارشاد اسلامی و با حمایت سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد و برخی دستگاه‌های دیگر بتوانند تولیدات هنری، محصولات رسانه، فیلم‌های سینمایی و سریال‌هایی را طراحی کنند برای مستندسازی هرچه بیشتر این تلاش‌ها و ایثارگری‌ها و فداکاری‌هایی که به ویژه در دوره مدیریت بحران کرونا از سوی جامعه خدوم و زحمتکش پرستاری، پزشکان و کادر بهداشت و درمان صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: این زوایا و تصاویر بسیار گسترده خدمت‌رسانی‌های مجاهدانه و تلاش‌های صادقانه جامعه خدوم پرستاری، پزشکی، کادر بهداشت و درمان باید ماندگار شود و بنا شد برنامه‌های هنری، رسانه‌ای و سینمایی خوبی در این زمینه با کارگروهی که برای منظور تشکیل شد آغاز به تولید شود. ما همزمان نیز ثبت پنجمین رکورد روز بدون فوتی کرونا را در روز گذشته داشتیم که خبر آن همزمان با ایام روز پرستار شد و این‌ها نتیجه زحمات جامعه پزشکی و پرستاری و کادر بهداشت است که قدردان آنها هستیم. همزمان که در برخی از کشورها ما شاهد قرنطینه‌ها و مرگ و میرهای چندرقمی هستیم اما در ایران شاهد پنجمین روز بدون فوت کرونایی بودیم.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: سالروز شهادت شهید مدرس و روز مجلس را و به همکارانم در مجلس شورای اسلامی تبریک می‌گویم انشاالله که همه مقامات ایران اسلامی بتواند از ایشان الگوگیری کنند، این چهره و الگوی خدمتگزار به مردم که همواره با ثبات قدم در مسیر دفاع از حقوق کشور و ملت گام برداشته‌ است.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: به همین مناسبت هفته آتی سومین جلسه مشترک دولت و مجلس به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد البته غیر از این سه جلسه که به صورت عمومی تمامی نمایندگان مجلس با اعضای هیات وزیران داشتند جلسات متعددی هم با روسای کمیسیون‌ها، هیات رئیسه مجلس اعضای هیات دولت داشته‌اند و این مسیر ادامه خواهد داشت.

بهادری‌جهرمی گفت: در آستانه تصویب قانون اساسی و روز معلولان هستیم که به مناسبت روز تصویب قانون اساسی در شنبه هفته آینده همایشی با حضور رئیس جمهور و حقوقدانان کشور برگزار می‌شود و زوایا و ابعاد حقوقی سرعت بخشی به اجرای اصول مختلف قانون اساسی به ویژه اصولی که کمتر به آنها پرداخته شده یا به مرحله اجرا درآمده‌ است، بررسی می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->